Vi vill ditt bästa

Om 3N Fastigheter

3N Fastigheter är ett litet familjeföretag som startade 2005 av Rune, Kate och Carolina Nämberg.

Vi köpte vår första fastighet samma år och i samband med det bildades dotterbolaget 3N Bostäder. Året därpå köptes vår första kommersiella fastighet som ligger i Finspång, och ytterligare ett dotterbolag startades som fick heta 3N Gruvan AB.

Sedan dess har vi förvärvat ytterligare 10 bostadsfastigheter i Norrköping och Söderköping.

Utöver våra bostadsfastigheter äger vi fyra kommersiella fastigheter.

 

Om oss

Vår miljöpolicy

För oss i 3N Bolagen är miljöfrågan väldigt viktig, både för bolagets verksamhet och för oss som privatpersoner.

Om oss

  • Det är viktigt att vi försöker begränsa användandet av ändliga produkter. Vi köper därför enbart grön el, både till bolaget och familjen. Utöver detta äger vi vindkraftsandelar som motsvarar 133 000 kilowattimmar.

  • Carolina kör en elbil och Rune kör grön el med en elhybridbil

  • Under hösten 2021 fick vi vår allra första solcellsanläggning som placerades på vår fastighet Kolet 3. Det blev ett lyckat projekt och vi planerar för ytterligare någon anläggning.

  • I alla våra bostadsfastigheter har vi källsortering, och i nio av elva bostadsfastigheter har vi full källsortering med 10 fraktioner. Här önskar vi att våra hyresgäster hjälper till och tar sitt ansvar och utnyttjar möjligheten att bidra till miljön.
  • Fastigheter är stora förbrukare av energi och därför är det viktigt att anläggningarna servas och trimmas hela tiden. Vi följer kontinuerligt upp all el- och värmeförbrukning för att tidigt upptäcka om något är fel.

  • Det är viktigt att vi alla hjälps åt kring miljön. ”Men inte har det väl någon betydelse vad jag gör”, kanske du tänker. Du kan inte själv rädda världen men tillsammans med alla andra i huset du bor i, i bostadsområdet, i Norrköping, i Sverige o.s.v.

Vår vision

Vi kommer att göra vårt allra bästa för att våra hyresgäster ska trivas tillsammans med oss!

Vår vision med ägandet är att äga och förvalta attraktiva fastigheter och vara den bästa av värdar, så ni som hyresgäster vill bo kvar länge hos oss.

Här är vi

Teamet på 3N Fastigheter

Grundare

Rune Nämberg

Rune är i grunden ingenjör och har över 40 års erfarenhet inom bygg och fastighetsbranschen, bl a med ett förflutet som VD på ett större fastighetsbolag.

Grundare & Ekonomi

Kate Berglund Nämberg

Kate är utbildad civilekonom och har en lång bakgrund som personalchef. Efter 20 års anställning startade hon eget företag och arbetade under 12 år som konslut inom personalfrågor på både stora och små företag i Östergötland. Kate hade ingen koppling till fastighetsbranchen förrän familjen startade företaget 2005.

Grundare , Uthyrning & Förvaltning

Carolina Nämberg Mitic

Carolina började jobba på heltid i företaget sommaren 2012. Hon hade då 10 års erfarenhet från branschen och kom senast från en drygt sju år lång anställning på Hyresbostäder där hon arbetade mestadels med uthyrning av bostäder och övriga kundfrågor. Hon är sedan 2013 utbildad fastighetsförvaltare.

Ekonomi & Förvaltning

David Nämberg Mitic

David är Carolinas man och är anställd i företaget sedan januari 2020. Innan han kom till oss var han anställd på Stadium där han senast jobbade som försäljningschef för Stadium Outlet. I företaget arbetar David med både ekonomisk och teknisk förvaltning.